STR TeamSystem

Szoftver megoldás az építőipar számára

Függetlenül attól, hogy Ön egy építőipari vállalatnáldolgozik, vagy egy építészmérnöki vagy mérnöki vállalkozás, mindannyian részt vesznek olyan projektekben,amelyek leginnovatívabb BIM (Épület információs modell) szolgáltatás garantálva mind költségvetést, mind projekt ütemezést és mind költség kontrollt igényel és biztosítja az interoperabilitást a szoftverek között, illetve az információ megosztást az érintettek között

Információ igénylés

Információ igénylés
Prospektus letöltés

×
STR VISION CPM

STR Vision CPM, Építőipari Projekt Menedzsment Szoftver

Építőipari specialista

Építőipari specialista

STR Vision CPM (Építőipari Projekt Menedzsment) egy hatékony és rugalmas szoftver, amelyet építőipari szakértők fejlesztették.
Teljes szoftver

Teljes szoftver

A szakemberek és a vállalatok számára az STR Vision CPM lehetővé teszi az ajánlat adás, a projekt tervezés és a kivitelezés támogatását  specifikus funkciókkal, mint költségvetés, mennyiség kigyűjtés, projekttervezés és költségellenőrzés. Ismerje meg, hogy tud hatékonyan árlistákat, anyagokat, teherautókat, felszereléseket és embereket irányítani a fejlett BIM 4D és 5D (ütemezés és ellenőrzés)funkciókkal.
Felhő megoldás

Felhő megoldás

STR Vision CPM  szintén rendelkezésre áll a felhőben, így nincs szükség telepítésre, frissítésre, karbantartásra és a webes használat engedélyezésére bármikor és bárhonnan.
white_arrow_down.png

STR Vision CPM fő funkciói

Teljes ellenőrzés

STR Vision CPM felügyelet alatt tartja a tervezést és a kivitelezést, és információkat oszt meg a projektben érintettekkel!

Moduláris felépítés

Moduláris felépítés révén a STR Vision CPM lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy aszoftvereket a lehető legjobban az igényeikhez igazítsát és új modulok beszerzését az idő előrehaladását.

Integráció

STR Vision CPM integrálható az éptőipari szakemberek által használt más fontosabb szoftverekkel:

  • 3D tervező rendszerek , amelyek támogatják a IFC szabványt és a buildingSMART (Archicad Graphisoft, Autodesk Revit, Nemetschek Allplan, Tekla Structures) szervezetek fejlesztenek 
  • Oracle Primavera
  • Microsoft Project
Információ igénylés

Információ igénylés
Prospektus letöltés

×

TeamSystem SpA

Società con socio unico soggetta all’attività di direzione e coordinamento di TeamSystem Holding S.p.A. - Cap. Soc. € 24.000.000 I.v.
- C.C.I.A.A. delle Marche - P.I. 01035310414 - Sede Legale: Via Sandro Pertini, 88 - 61122 Pesaro (PU)

© Tutti i diritti riservati